Iz života škole

Rolanje

Učenici 1., 2., 3. i 4. c razreda su u petak, 2.10.2015. godine bili na rolanju na Gradskom stadionu.

Na početku svakog treninga se zagrijevamo. Vježbe su bile lake i neki učenici su ih sami pokazivali. Trener Uroš nam je napravio poligon koji smo svi prošli. Neki učenici su vrijedno vježbali uz ogradu. Na kraju treninga smo se natjecali u skupljanju loptica. Djevojčice i Filip su pobijedili. Bilo nam je jako lijepo.

Iva Kujundžić, Lana Vojnić Hajduk, Ana Rukavina, Terezija Sekereš, Anita Sudarević, Alma Sadiku, Luka Marjanušić i Matija Ivković Ivandekić

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

 

Peti razred

Napustili smo učiteljicu i krenuli u peti razred. Dobili smo razrednog starešinu Sonju Spasic. Dobili smo nastavnike i više predmeta. Sad imamo više da učimo i da pazimo na času. Za svaki predmet menjamo učionice. Omiljeni predmet nam je fizičko. Odabrali smo predsednika razreda i blagajnika.

Mina Đurović i Majda Fajs

More, more…

Učenici IV c. i d. razreda su posljednji tjedan raspusta proveli na moru u Novom Vinodolskom. Bilo nam je nezaboravno. Svaki dan smo jeli sladoled, šetali se, kupali, družili se i uživali u moru. Disko veče smo imali svake noći, plesali smo, pjevali, pravili otkačene frizure i prerušavali se. Učiteljice su nam organizirale odlazak u Crikvenicu, u Akvarijum gdje smo gledali ribe iz tamnih morskih dubina, morske pse, raže i neobične ribe za koje nismo ni znali da postoje. Vozili smo se malim vlakom po centru Novog Vinodolskog i bili u obilasku starog grada. Pedalinama smo otišli do malog otoka koje je tristo metara udaljeno od naše obale. Stekli smo nove prijatelje i lijepo se zabavili.

Dražen Lešnjaković

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

 

Nastava u prirodi, Palić

Učenici nižih razreda jedan nastavni dan svakog meseca provedu u Zoo vrtu na Paliću. Časovi se održavaju u prostorjiama Zoo vrta i povezani su istom temom.

WP_20150911_08_56_12_ProWP_20150911_08_56_25_Pro

Rotografika

19.03.2015. učenici četvrtih i trećih razreda išli su u obilazak štamparije ‚‚Rotografika”. Picture6Videli su male i velike mašine koje štampaju novine, knjige i časopise. Svaka mašina ima svoje ime. Najveća mašina zove se Kata, a dve najmanje se zovu Bata i Seka. Na kraju obilaska smo svi dobili na poklon knjigu. Nadamo se da će i naše novine proći kroz ove mašine. Hvala radnicima ‚‚Rotografike”!

Mina Đurovic
i Sara Strugar

Bazen

18.03.2015 Učenici naše škole su išli na bazen Prozivka. Od 10:30 do 13:00. Kupali su se u Picture7malom bazenu, ali dobri plivači su plivali i u velikom bazenu. Pošto se učenicima svideo odlazak na bazen, odlučili su ići svake srede u pratnji učiteljica.

Andjela Trivunović
Majda Fajs 🙂 

 

Farbanje jaja za Dan dece sa autizmom

Picture8  Picture9Picture10

3 odgovora na Iz života škole

  1. Povratni ping: Naši novinari u poseti prvacima | MUDRICE

  2. Povratni ping: Rolanje | MUDRICE

  3. Povratni ping: Vijest i izvještaj – MALCI

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s